jueves, 16 de enero de 2014

QUE ESPERO DEL 2014

Aquest any  vull  comprar  un  dècim  de  la  ONCE  i  que  tingui  la  gran  sort   de  que  em toqui  la  grossa. Llavors  depen de  quant  em  toqui  m'anire  a  fer  un  viatge   amb  el  meu  tiet  preferit al  carnaval  de  Brasil per  disfrutar  de  la  companyia de  les  brasilenyes  que quan ballen  mouen  el  cul. A part, aniria a  Cuba  un  mes  i  mig
a conèixer el pais i la gent. També  vull  anar  a  un  balneari  perque  mai  he  anat  a  disfrutar  dels massatges  que  em  facin per  tot  el  cos, m'enduria també  la  meva  mare. Segur  que  ella  es  jubilaria i  així  no  tindria  que  treballar  més  i  estaria  més  per  mí  i  fariem  moltes coses junts com anar-nos  de  viatge cap a  on  ella  vulgués.


Però si  no  em  toca  la  loteria,  espero  millorar  amb  totes  les  activitats que  jo faig: com  inventar  una  cançó  amb  el  piano, o  que  faci  una  cançó  per  la  meva  mare  que  és  la  millor  de  totes  les  mares  del  mon sencer.

3 comentarios:

  1. ¡Hola Eric! Si no te toca el décimo de la o.n.c.e., es igual, porque la vida sigue y hay que aprovecharla al máximo. A mi también me gustaría ir a Brasil y cruzar el charco, ya que nunca lo he hecho.
    Lo del balneario no te lo pienses, ves en cuanto puedas, no te arrepentirás, te lo aseguro y si no viaja todo lo que puedas, porque así serás más feliz. ¡Una abraçada! BARBI

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Barbi si a mi me tocara la loteria yo te invito a que vengas conmigo, de acuerdo compañero?
      Adios .

      Eliminar
  2. Hola Eric, T' he de dir que jo també m'agradacomprar cupons de l'ONCE però no toquen mai, això que a vegades en compro 8 de cop, uns 20 €. No obstant, està bé que tinguis il.lusió d'anar a Brasil perquè allà remenen f0rça el "cul" a ritme de "SAMBA---".PERÒ HAURIES DE PENSAR-HO AIXÒ BÉ, NEN,! ! ! ! ---; perquè tu per comprovar-ho, has de tocar-ho, i et pot comportar problemes, per ejemple: UN CLATELLOT A LA CARA !! i si t'inflen els ulls imaginet quina "fila", invident i a sobre els ulls com un globus.
    La il.lussión d'anar a un balneari per fer-te un massatge integral està bé.Però tu el que vols és una erecció de les bones i per això no cal anar a un balneari, TIO!!!.
    l'únic positiu de la loteria és que la teva estimada mare pogués deixar de treballar i passesiu més estones junts.No obstant, no vui ser GAFE, que es compleixins els teus desitjos. Un petó.

    ResponderEliminar